Change is Coming

Change is coming, beginning on 2 December.

My photography:

Starting 2 December, I will be posting once per week. My goal is to hit the streets and share a view of the world with you. This view will cover El Paso, Texas to Haarlem, Netherlands, and everything in-between.

I have a different, unique view of the world around me, and I hope you’ll enjoy it.

From time to time, as appropriate, my photos may be accompanied by an article or interview. This will be done when I feel it adds context to work posted.

We’re Moving:

As many of you know, I’ve made a hard decision that I must not only leave El Paso but the United States as a whole. Our goal is to set up house in Haarlem, Netherlands.

Our world is in a state. As a reporter and photojournalist, I’ve seen the best, and worst humanity has to offer. The latter, sadly, has become the norm.

As a writer, I would seek out the middle ground of any story. I would strive to divorce my personal feelings and opinions from my work and allow the reader to draw their conclusions. For this I’ve been called ‘fake news,’ a ‘hack,’ and worse.

I quit. It’s over.

I hope to be out and settled by 1 December 2021.

Join me, Wednesday, 2 December 2020, for our relaunch.


Verandering komt eraan, beginnend op 2 december.

Mijn fotografie:

Vanaf 2 december zal ik één keer per week posten. Mijn doel is om de straat op te gaan en een wereldbeeld met jou te delen. Deze beelden omvatten El Paso, Texas naar Haarlem, Nederland en alles daar tussenin.

Ik heb een andere, unieke kijk op de wereld om me heen, en ik hoop dat je ervan zult genieten.

Af en toe zullen mijn foto’s vergezeld worden met een artikel of interview. Dit wordt gedaan als ik denk dat het context toevoegt aan geplaatste werk.

We gaan verhuizen:

Zoals velen van jullie weten, heb ik een moeilijke beslissing genomen om niet alleen El Paso te verlaten, maar de Verenigde Staten als geheel. Ons doel is om ons in Haarlem, Nederland te gaan vestigen.

Onze wereld verkeert zich in een slechte staat. Als verslaggever en fotojournalist heb ik het beste en slechtste gezien dat de mensheid te bieden heeft. Dit laatste is helaas de norm geworden.

Als schrijver zoek ik de middenweg van elk verhaal. Ik streef ernaar om mijn persoonlijke gevoelens en meningen van mijn werk te scheiden en de lezer hun conclusies te laten trekken. Hiervoor werd ik ‘nepnieuws’, een ‘hack’ en erger genoemd.


Ik stop. Het is klaar.

Ik hoop op 1 december 2021 gesetteld te zijn.

Kijk op woensdag 2 december 2020 mee voor onze herlancering.

Ik ben een fotograaf. Ik ben ook een verslaggever in mijn herstel. Uiteindelijk ben ik gewoon een man met een camera en geen talent. Reporter in recovery.

error: Alert: Content is protected !!
%d bloggers like this: